Evjua Strandpark

Velkommen til en campingplass ved Mjøsa hvor natur, aktivitet og friske opplevelser for hele familien står i sentrum. Her ligger de lett tilgjengelige friluftsopplevelsene på rekke og rad, så det er bare å ta for seg av det naturen byr på.

Evjua Strandpark finner du midt i vakre Totenvika langs Fv 33 mellom Minnesund og Gjøvik. Den idylliske strandparken er lett synlig fra veien - bare se etter restauranten Viken II som er formet som en tradisjonell mjøsbåt og ligger majestetisk langs moloen på Evjua Båthavn.

I tillegg til restaurant og båthavn kan Evjua Strandpark altså by på overnatting på den idylliske campingplassen. Her er plasser helt nede ved Mjøsa, og man kan boltre seg i aktiviteter som strandvolleyball, vanntrampoline, fiske (vi har utleie av båt og utstyr), bading, samt flotte turstier ved Mjøsa, gjennom det rike kulturlandskapet og de flotte tradisjonsrike gårdstunene, og helt opp i skogen. For de sprekeste har vi flotte toppturer, blant annet til Hervenknappen, med spektakulær utsikt over Mjøsa og langt inn i Sveriges skoger. Om vinteren kjøres det opp skiløyper helt ned til Evjua, og du kan gå lange skiturer i det flotte kulturlandskapet! Løypene tar deg også til lysløypene i Totenvika.

Skibladner

Nå kan du reise med Skibladner direkte fra Evjua. Verdens eldste hjuldamper i rutegående trafikk kommer innom oss hver søndag i rutesesongen (se www.skibladner.no), og du kan booke tur gjennom oss i Evjua på www.evjua.no/skibladner

Viken II

Restauranten Viken II finner du i Evjua Strandpark. Restauranten er bygget som en gammel mjøsbåt, og ligger majestetisk til «litt uti Mjøsa» med spektakulær utsikt over Helgøya, Hamar og Stange.

Fra «byssa» serveres sommerlig lunch og middag med friske, kortreiste råvarer fra jordbruksbygda Toten. Vi er veldig heldige som har restaurant på Toten, midt i matfatet! Bar med alle rettigheter.

Vi har fått ny restaurantsjef på Viken II, og han får strålende tilbakemeldinger daglig. Det er en bredere meny enn tidligere, og her finner alle en lekkerbisken som passer både smaksløker og lommebok. På toppdekket er det lagt lekkert tredekke.

Døgnplasser bobil/ camping

Flotte oppstillingsplasser med plan og kjørefast grus og tilhørende plen, er anlagt helt ned mot Mjøsa.

Vi har også oppgradert med 12 nye panoramaplasser, med lekkert uteområde dekket med kunstgress. Oppe på panoramarekka kommer man litt over alle andre, og har deilig utsikt utover Mjøsa mot Hamar.

Se info om døgnplasser ved servicebygget når du ankommer plassen. Du får tilgang til strøm, gratis WiFi, lekepark, samt selvfølgelig vårt flotte serviceanlegg med boblebad, gratis dusjer og deilig gulvvarme. Book gjerne direkte på https://booking.evjua.no/camping

Panoramahytter

Nyt den deilige utsikten over Mjøsa, og opplev hvordan stemningen endrer seg med lys og vind. Spesialdesignede minihytter for å få maks utsikt over Mjøsa - rett fra senga. Hyttene har en dobbeltseng og en enkeltseng rett ved hverandre. Du har også et minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og oppvaskkum, samt enkelt bad med toalett og vask. Full tilgang til servicebygget rett ved er inkludert, og der har du fri varm dusj under hele oppholdet. Book gjerne direkte her...

Kapteinsboligen

Trenger du overnatting ved Mjøsa så er Kapteinsboligen perfekt. Huset er innredet i maritim stil og har en spennende historie knyttet til skipsfarten på Mjøsa, samtidig som du har tilgang på alle moderne fasiliteter. Overnatting på Toten er ikke så lett å finne, men her bor du både tett på Mjøsa og midt i det flotte kulturlandskapet i Totenvika.

Huset har 4 soverom med til sammen 9 sengeplasser for overnatting. Det er et flott bad, helt nytt kjøkken, romslig spisestue, samt en hyggelig stue med vedovn. Tilgang på internett og TV er en selvfølge når du overnatter som en kaptein ved Mjøsa. Book gjerne direkte på https://booking.evjua.no/house 

Helårsplasser

Plassene ligger idyllisk til helt nede ved Mjøsa, men likevel i sikker høyde med tanke på flom. Du kan velge mellom plasser med stranda, båthavna, aktivitetsområdet, eller servicebygget som nærmeste nabo, samtidig som restauranten Viken II aldri er mer enn et par-tre steinkast unna.

Telt

Velg ditt eget lille paradis for natten i den idylliske Furulunden. Her har du rask tilgang til det flotte servicebygget, samt kort vei både til restauranten, båthavna, stranda og beachvolley.

Turforslag

Turene i Totenvika er nå tilgjengelig på Google Maps, slik at det er umulig å gå seg bort så lenge man har med seg en smarttelefon.

Her er en oversikt over turer med utgangspunkt fra Evjua. Dersom du leier båt i Evjua, eller tar med din egen, så kan du nå disse reisemålene rundt Mjøsa på kort tid.

Mange av turene i området fikk vi kartlagt med Google Trekker i 2016. Du kan se og "gå" alle turene i 360 graders visning her... 

Litt lengre ned på siden finner du en rekke andre turforslag i området.

Velkommen til Evjua Camping og Strandpark!

Video

Kontaktopplysninger
Åpningstidstider
 • Høysesong: Skoleferien (sommer)
 • Bobil/campingvogn: Hele året
 • Telt: Hele året
 • Hytte: Hele året
 • Sesongplass: Hele året
Fakta
 • Campingvogn-plasser: 10
 • Bobilplasser: 25
 • Teltplasser: 10
 • Sesongplasser: 88
 • Hytter: 2
 • Leiligheter: 1
 • Badrom tilpasset funksjonshemmede: 2
 • WC: 15
 • Dusjer: 8
 • Familierom: 1
 • Servanter med varmt vann: 10
Plassering