Vasetdansen Camping

Om du velger fiske i Valdres, turer i fjell eller skog, eller bare besøker oss for din egen rekreasjon, alternativene finner du hos oss på Vasetdansen Camping.

- Friskt fjellvann, gode fiskemuligheter, variert turterreng og storslått natur.

Elva Tisleia snor seg gjennom campingen og er en av Norges beste fjellørretelver. Tisleidalen har et variert dyreliv både sommer og vinter. Er du interessert vil du kunne oppleve skogens konge, elgen, eller småvilt som rev, hare og skogsfugler på nært hold. I Tisleidalen er det ennå aktiv seterdrift med husdyr som går fritt på sommerbeite. Enkelte setre tar imot gjester og serverer stølskost.

Ønsker du å gå fotturer eller sykle en tur i skog og fjell har vi mange fine ruter med eget turkart. Terrenget er variert og du vil finne små idylliske tjern, fosser, jettegryter, stier eller fjeltopper.

Ønsker du andre aktiviteter er det kort avstand til f.eks. badeland, folkemuseum, hestesenter, stavkirke, go-cart bane og golfbaner.

Alle ønsker vel å oppleve vinteren i sitt mangfold. Tisleidalen har tilbud for alle, enten en ønsker å benytte seg av alpinbakken eller skiløypene i skog og fjell. Fjellområdene rundt Vasetdansen Camping innbyr til både korte og lange turer. Mil på mil over vidder og fjell med merkede to spors skiløyper gir utfordringer til både amatør og aktiv.

Hytter

Campinghytter, små: Vi har 3 moderniserte, campinghytter, hver på ca. 18 kvm. Her finner du 3 senger (2+1) og tekjøkken med nødvendig utstyr. Disse hyttene har ikke innlagt vann – men de har kort vei til sanitæranleggene.

Campinghytte+: Campinghytter på ca. 25 kvm. Her finner du 4 køyesenger i eget soverom, tekjøkken med nødvendig utstyr, sofakrok og TV. Disse hyttene har ikke innlagt vann – men de har kort vei til sanitæranleggene.

Gribbe og Falken: 2 nye frittstående hytter hver med 2 soverom. Stue med peis, kabel-TV og stort spisebord. Kjøkken med nødvendig utstyr, innlagt vann. Bad/dusjrom, flislagt, varmekabel i gulv. Størrelse ca. 50 kvm.

Stølen: En gammel tømret seterbu som har 8 sengeplasser fordelt på 2 soverom. Det er ikke innlagt vann, men her finnes kjøkken med nødvendig utstyr, kabel TV og ikke minst en stor peisestue. Hytta er på ca. 80 kvm.

Vasetkoia: Vasetkoia er totalrenovert og fremstår innbydende og lekker med nytt kjøkken og bad, nydelige soverom og stue med klassisk panel kombinert med lekker naturstein, peis og stor flat-TV.

Vertikaldelt hytte: Hytte med 2 leiligheter. 5 soveplasser i hver leilighet fordelt på 2 soverom. Kjøkken med nødvendig utstyr, innlagt vann, dusj og toalett. Badet er flislagt og har varmekabel i gulv. Sofakrok med kabel TV. Størrelse ca. 43 kvm.

Butikk

Butikken har det meste av det du trenger til livets opphold: Dagligvarer, øl, mineralvann, ferske nystekte brødvarer, kaker, setersmør, ekte geitost, Valdres ost, elgpølse og praktiske saker som propan, parafin mm.

Kro

Kroa er et hyggelig treffpunkt, som du også kan bruke til private arrangement. Vår á la Carte meny har som spesialitet retter av elg. Også Pizza står på menyen: Ta gjerne med hjem. Vi serverer øl, vin og mineralvann

Turmuligheter

Det varierte turlandskapet i Valdres er perfekt for sykkelentusiaster i alle aldre Her finnes alt fra rolige og lite kuperte stølsveier til bratte og spektakulære fjelloverganger. Det kan også være fint å kombinere sykkelturen med vandring, fisking og stølsbesøk samt spennende mat – og kulturopplevelser. Stølsvidda er et meget flott område å sykle i og her er det fint og ta med barna. Det er gode grusveier uten de lange og bratte motbakkene. Her kan du kanskje se kuene som beiter, hestene løpe og ta en stopp på en av de åpne stølene.

Velkommen til gode dager i Valdres og vår helårs Familiecamping!

Video
Kontaktopplysninger
Åpningstidstider
 • Bobil/campingvogn: Hele året
 • Telt: Kun sommersesong
 • Leilighet: Hele året
 • Hytte: Hele året
 • Sesongplass: Hele året
Fakta
 • Campingvogn-plasser: 50
 • Bobilplasser: 50
 • Teltplasser: 50
 • Sesongplasser: 150
 • Hytter: 11
 • Leiligheter: 2
 • Badrom tilpasset funksjonshemmede: 2
 • WC: 20
 • Dusjer: 20
 • Familierom: 2
 • Servanter med varmt vann: 20
Plassering