Trollveggen Camping

Velkommen til en enestående naturopplevelse på Trollveggen Camping. Du finner oss i vakre og ville Romsdalen, 10 km syd for Åndalsnes, i et av Norges  mektigste områder. Her kan du slappe av i storslagne naturomgivelser, mens du nyter utsikten opp mot Trollveggen på den ene siden, Europas høyeste loddrette fjellvegg, og majestetiske Romsdalshorn på den andre.

Trollveggen Camping er terrassert, med flate, fine områder for både telt, bobiler og campingvogner. Som gjest hos oss kan du selv velge hvor du ønsker å parkere. Enten du velger våre oppmerkede tomter (100 – 150 m²), med strømuttak (10 Amp), eller om du ønsker andre områder inne på campingen, føler vi oss sikre på at du vil finne deg en fin plass. Fast grunn, enkel og god tilkjøring.

Vi er NAF-camping og NBCC-camping.

Camping Norway East – West

Trollveggen Camping er en av campingplassene som er tilknyttet Camping Norway East – West. Dette utgjør en rundreise som kan gi deg noe av det beste som sør-Norge kan by på av naturopplevelser og aktivitetstilbud. Campingplassene ligger i passende dagsetapper, med tid nok til gode stopp for opplevelser underveis.

Fasiliteter

Resepsjon med kiosk og diverse matvarer, grillplass med gapahuker, griller og bålplass, lekeplass, spennende tursti i mektig natur langs Rauma elv og Eiafossen, fine gressplener over hele campingen Butikker i Åndalsnes by, 10 km unna Kafé og souvernirer, 700m, ved Trollveggen Besøkssenter

Sanitærbygg som er åpent hele døgnet Varme i alle gulv Varmt og kaldt vann Bad med dusjer Toalett Handicaprom / familierom / stellerom Kjøkken Vaskerom Tømming av bærbare toaletter Vaskevann Ved sanitærbygget finner du: Tømmestasjon for bobiler Avfallsbeholdere Bilvaskeplass Vannfylling

Hytter

Våre 4-stjerners hytter ble bygget i perioden 2000 – 2004, og er utstyrt med alt du trenger for en vellykket ferie. Alle hyttene fikk nye bad og kjøkken i 2019.

Våre 4-stjerners hytter ble bygget i 2000 – 2004 (renovert 2019) 27 kvm + 8 kvm hems Varmt og kaldt vann Bad med dusj og WC Velutstyrt kjøkken, med spiseplass Vannkoker Kaffetrakter Mikrobølgeovn Dobbel kokeplate Kjøleskap, med liten fryser Soverom med dobbelseng / to enkle senger Hems med to soveplasser Stue, hjørnesofa kan gjøres om til dobbelseng TV (NRK 1, 2 og 3) Overbygd veranda med bord og stoler Fin utsikt mot Trollveggen fra alle hyttene

Opplevelser

Romsdalen har et rikt spekter av aktiviteter og severdigheter som du bare må oppleve mens du er her på besøk. Vårt vertskap har inngående lokalkunnskap og kan sette deg i kontakt med både guider og fortelle om hva som bør gjøres når.

Trollstigen

Trollstigen ligger bare noen få kilometer nordvest for Trollveggen Camping og er Norges mest besøkte turistvei (RV 63). Trollstigen har vært en turistmagnet helt siden vegen ble åpnet i 1936. I de bratte fjellsidene gjør Trollstigvegen 11 svinger oppover til Stigrøra (858 m.o.h.), omkranset av fjelltoppene Bispen, Kongen og Dronningen. Noen steder er vegen hugd inn i fjellet, andre steder er den bygd opp med steinmurer.

Raumabanen

Turisttoget tar deg med på en fantastisk togtur fra Åndalsnes og opp Romsdalen, langs Rauma elv. Fra toget nyter du utsikten mot Trollstigen, Trollveggen, Rauma Elv, Vermefossen, Kylling Bru og mange andre fine steder.

Tuen Vingård

Verdens nordligste vinprodusent, 14 vinkjellere med egne viner fra naturens frukt og bær.

Romsdalseggen

Sett føttene i en av Norges flotteste fjellverdener. Oppe på Romsdalseggen har man orkesterplass til å se ut over Romsdalsfjellene, med Trollveggen, Romsdalshorn og Vengetindene som de mest markante.

Fiske i Rauma elv

Rauma elv var tidligere en av landets beste laks- og sjøørretelver, med årsfangster på over ti tonn laks. Dessverre er bestandene sterkt redusert i dag, hovedsakelig som en følge av store mengder lakselus i fjordene og lakseparasitten Gyrodactylus Salaris Fra sommeren 2011 blir derfor sjøørreten fredet, mens laksefisket kan fortsette.

Toppturer i Romsdalstindene

Toppturer i Romsdalstindene, sommer og vinter. Trollveggen Camping ligger midt mellom mektige Romsdalstindene. Fjella her er som skapt for alle typer toppturer på ski.

Velkommen til Trollveggen Camping!

Video
Kontaktopplysninger
Åpningstidstider
 • Fullservice-periode: 01.06 - 20.08
 • Høysesong: 01.06 - 20.08
 • Bobil/campingvogn: Kun sommersesong
 • Telt: Kun sommersesong
 • Hytte: Hele året
Norway East West

Fakta
 • Campingvogn-plasser: 41
 • Bobilplasser: 41
 • Teltplasser: 40
 • Hytter: 4
 • Badrom tilpasset funksjonshemmede: 1
 • WC: 6
 • Dusjer: 5
 • Familierom: 1
 • Servanter med varmt vann: 12
Plassering