Berlevåg Pensjonat & Camping

Berlevåg Pensjonat & Camping ønsker å være ditt hjem mens du er på oppdagelsesferd på nesten 71° grader nord. Vi kan tilby komfortable ferieleiligheter, koselige gjesterom med stilfullt interiør og en campingplass med plass til telt, bobiler og campingvogner. Hos oss finner du velutstyrte fellesrom og praktiske fellesfasiliteter  - alt dette sammen med en familiær atmosfære og en god personlig service. Spennende aktiviteter og opplevelser finner du rett i nærheten.

Vil du se hvordan det ser ut hos oss akkurat nå? Her finner du live-kamera fra Berlevåg.

Pensjonat

På vårt frokost-pensjonat ønsker vi velkommen individuelt reisende, familier eller smågrupper på ferietur, så vel som forretningsreisende på oppdrag i Berlevåg. Gjestehuset ligger i et rolig strøk i utkanten av tettstedet Berlevåg, like ved havnen, med utsikt over havneinnløpet, de nakne fjellene, Stordalselvas munning og i hørbar avstand fra Ishavet. Pensjonatet er lett tilgjengelig, bare 300 m fra RV 890. Det er gangavstand til butikker, bank og øvrige servicetilbud. Vi holder åpent fra 15. januar – 23. desember.

Leiligheter

Våre komfortable leiligheter, beliggende i byggets 2. etasje, egner seg utmerket til et ferieopphold for enkeltreisende, par eller familier. Leilighetene er også passende til enslige eller par på arbeid i Berlevåg i korte eller lengre perioder.

Hver leilighet er innrettet med følgende:

 • Stue med sovesofa (1 voksen eller 2 barn), salongbord, spisebord, stoler, skrivebord, bokhyller, garderobe og TV
 • Kjøkken åpent mot stua og utstyrt med kjøl-/fryse- skap, komfyr med stekeovn, kjøkken-ventilator, kasseroller, stekepanne, kjøkkenredskaper og serviser
 • Soverom med 2 kvalitetssenger, nattbord, sengetøy, sengklær, håndklær og klesskap
 • Baderom med varmtvannsbereder, WC, dusj, servant og servantskap

Om ønskelig serveres frokost i spise- og oppholdsrommet i 1. etasjen

Gjesterom

I pensjonatets 1. etasje ligger våre koselige gjesterom. Disse er interiørmessig holdt i hver sin farge og gjenspeiler temaene ”Hav”, ”Dal”, ”Nordlys” og ”Midnattssol”. Rommene leies ut som enkeltrom eller 2-sengsrom. Ett rom er tilrettelagt for rullestolbrukere. Hvert gjesterom er innrettet med følgende: 2 enkeltsenger av god kvalitet, sengetøy og sengklær, håndklær og morgenkåper, bord og stoler, skrivebord og klesskap.

Romgjestene har felles baderom på korridoren, utstyrt med WC, dusj, servant og stikkontakt. Frokost serveres i spise- og oppholdsrommet i 1. etasjen.

Camping***

I tilknytning til pensjonat har vi en campingplass, der vi ønsker velkommen gjester som har valgt caravan, bobil eller telt som sin reise- og overnattingsform. Campinplassen er åpent fra 1. juni – 30. september. Her finner du 20 oppstillingsplasser til telt, bobiler eller camping-vogner. Alle plassene har strøm. Tømmestasjon for campingtoaletter er i umiddelbar nærhet. Kort avstand til resepsjon, sanitærfasilitetene etc. i pensjonatsbygget. Separate sanitæranlegg med høy standard til kvinner og menn: WC, dusj, servanter, vaskekabiner, stikkontakter. Høy standard på renhold og stell av sanitæranlegg og det øvrige anlegget.

Galleri

Berlevåg Pensjonat & Camping har sin egen kunsthånd-verksavdeling, som produserer spennende kolleksjoner av bruksgjenstander og suvenirer i munnblåst og smelteformet glass. Produktene representerer solid glasshåndverk inspirert av Finnmarks aktiske natur og kultur. Alle produkter lages i Arctic Glasstudios produksjons- og salgslokaler i Berlevåg, som er åpent for besøk og visning. Større grupper (over 8 pers.) ber vi om å ta kontakt for å avtale tid og andre detaljer i forbindelse med en visningstur.

Vandreturer

I hele kommunen finnes det et godt og oversiktlig turterreng, med mange muligheter til spennende strand-, dal- og fjellturer. Voksne og barn kan legge opp til lette og opplevelsesrike dagsturer. Det finnes oppmerkede turstier til Tanahorn og Kvitnes. For godt trente turgåere finnes det mange muligheter til flerdagsturer med ryggsekk og telt gjennom et vilt og mer krevende terreng.

Innlandsfiske

Innenfor Berlevåg kommunens grenser er det mange muligheter til flotte naturopplevelser på fisketurer langs elver og fjellvann. Siden alle vassdrag ligger på offentlig grunn må fiskekort- og fiskeregler til offentlig forvaltningsorgan følges. Berlevåg Jeger og Fiskerforening forpakter to elver i Berlevåg kommune: Storelva like ved Berlevåg, som har en bestand av sjørøye og Kongsfjordelva i Kongsfjorddalen ca. 50 km øst om Berlevåg, som har bestander av laks, røye og ørret. For nærmere informasjon om fiskeregler, kortsalg etc. kontakt Berlevåg Jeger og Fiskerforening

Fugletitting

Regionen Finnmark – med sin beliggenhet langt mot Arktis – er et velkjent reisemål blant fugle-interesserte fra store deler av verden. Geografisk beliggenhet, mye uberørt natur og et næringsrikt hav sørger for et yrende fugleliv og muligheter for å observere sjeldne arter. Også kysten og omlandet rundt Berlevåg og Kongsfjord kan tilby spennende opplevelser for fugletittere store deler av året.

Dykking

Ishavskysten rundt Berlevåg og Kongsfjord kan tilby sportsdykkere som tar med sitt eget dykkerutstyr mange spennende dykkermål og glassklart vann det meste av året.

Velkommen til Berlevåg Pensjonat & Camping

Video
Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
 • Fullservice-periode: 01.06. - 30.09
 • Høysesong: 01.06 - 30.09
 • Bobil/campingvogn: Kun sommersesong
 • Telt: Kun sommersesong
 • Leilighet: Hele året
 • Rom: Hele året
Fakta
 • Campingvogn-plasser: 5
 • Bobilplasser: 10
 • Teltplasser: 5
 • Leiligheter: 2
 • Rom: 4
 • Badrom tilpasset funksjonshemmede: 1
 • WC: 4
 • Dusjer: 2
 • Familierom: 1
 • Servanter med varmt vann: 4
Plassering