Karasjok Camping

Karasjok Camping er plassert i naturskjønne omgivelser. Skjermet, men allikevel kort vei til naturopplevelser, sametinget og andre kjente bygninger, severdigheter, kultur og aktiviteter av ulike slag.

Hos oss kan du på nært hold bli kjent med den samiske kulturen og utforske vidda til fots på sommeren og til ski og snøskuter på vinteren. Under de rette forholdene vinterstid kan du betrakte nordlyset og dets mystiske krefter, mens du tar et varmt bad ute i flere minusgrader.

Ta en gå- eller sykkeltur rundt i Karasjok og opplev folket, midnattsolen, elva og mye mer. Alt i gåavstand fra campingplassen.

Det er mange preparerte skiløyper i området. Du kan også bare ta gåtur langs skuterløpene. Eller vil du ta en tur i slalombakken. Ski og utstyr kan leies ut lokalt. Vi arrangerer snøskutersafari om vinteren. Vi leier også ut snøskutere og ytterbekledning.

Når du tar en pause fra naturopplevelsene kan du og dine venner sette dere rundt bålet og grille egen mat i grillstua. Der kan dere også få servert retter med reinkjøtt som er sentralt i samiske retter, hvis dere heller ønsker det.

Reinsdyr på nært hold!

Vi tar deg med på en magisk kjøretur opp på vidda for å se reinsdyrene på nært hold. Opplev reinsdyrene og roen på vidda. Unike sjanser til gode bilder av reinsdyr. En opplevelse for livet!

Nordlyset

Vi har skreddersydde turer for deg som ønsker å se nordlyset! ...på jakt etter nordlyset fra snøskuter på vidda, eller i vår utendørs boblebad.

Guidet tur med snøskuter

Om du ønsker en guidet tur med snøskuter, kan vi ta deg med på et eventyr på vidda på jakt etter nordlyset, eller i dagslys! Der får du oppleve vakker vinternatur på nært hold. Våre guider vil ta deg med på en liten rundreise der du lærer deg litt om samisk kultur og tradisjoner.

Campingplassen

Campingplassen ble etablert i 1963 med 3 hytter og utedo på nederste platå. I dag består campingplassen av 22 hytter, campingområde med plass til 50 bobiler og campingvogner, to sanitæranlegg, tv-rom, stor grillstue, lekeplass, finsk sauna med panoramavinduer og massasjebad med plass til 8 personer. Vi har også trådløst internett som dekker deler av campingplassen.

Camping

Høysesongen er fra begynnelsen av juni til slutten av august. I september tar jakta over. Campingområdet består av hytter, campingområde med plass til over 50 bobiler og campingvogner, to sanitæranlegg, TVrom, storlavvu, stor grillstue, lekeplass, finsk sauna med panoramavinduer og spa (utendørs boblebad)

Hytter

Vi har hytter med eget bad, separat soverom, stue med TV, veranda, kjøkkenkrok med blant annet oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Alt i alt har vi 22 hytter med totalt 90 sengeplasser, fordelt på enkel til høy standard. Størrelser fra enkle 2-manns til godt utstyrte 4-manns hytter med sauna, kjøkken med mer.

Backpacker-rom

Dette er dobbelrom (køyesenger), i eget hus med fellesrom, TV, toalett, og kjøkkenkrok. Dusj finnes i eget bygg. Et litt rimeligere alternativ.

Velkommen til Karasjok Camping!

Video
Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
  • Fullservice-periode: 01.06-31.08
  • Høysesong: 01.06-31.08
  • Bobil/campingvogn: Hele året
  • Leilighet: Hele året
  • Hytte: Hele året
  • Sesongplass: Kun vintersesong
Tilhørighet
Fakta
  • Bobil-, vogn- og teltplasser: 60
  • Hytter: 25
  • Leiligheter: 2
Plassering