Stabbursdalen Resort

Stabbursdalen Resort ligger vakkert til der Stabburselva møter Porsangerfjorden, 15 km nord for Lakselva, i hjertet av Finnmark. Stabbursdalen Resort har 31 komfortable hytter fra to til fem stjerner, restaurant og flott grillhytte med alle rettigheter.

Vi har også nydelige teltplasser like ved elven, samt plasser for caravan med strøm. Vi har sauna og jacuzzi rett ved elva og vi har sanitærbygg med dusj, kjøkken og toalett. Vi tilbyr gratis trådløst internett i resepsjonen.

Vi serverer vår gjester i restauranten, grillhytten eller i lavvoen. Vi kan også ta på oss små eller større arrangement/ konferanser. Bli med på fjord- eller elverafting eller dra på andre organiserte turer. Vi har mange samarbeidspartnere som kan hjelpe dere til et spennende opphold: utleie av utstyr, guiding og ferdige programmer fra arrangører. Vi samarbeider med nasjonalpark senteret og har flotte lokaler for kurs- og konferanse.

Stedet egner seg utmerket som base for turer i Finnmark. Ta turen til Stabbursdalen Nasjonalpark for å oppleve ren natur. Den nydelige Porsangerfjorden regnes som verdens nordligste skjærgård med et unikt fugleliv og fascinerende flora. Dra på jakt i Europas siste villmark. Bruk senteret som base for fiske etter laks i elvene eller for fiske etter stor røye og ørret i mange av våre flotte innsjøer. Vi har selvbetjent lakserøykeri og plass der du kan sløye og salte fisken etter fisketuren. Vi tilbyr også mulighet for innfrysning av fangsten.

Overnatting

Stabbursdalen Resort har 31 komfortable hytter fra to til fem stjerner. De fleste hyttene har innlagt varmt vann, med dusj- og kokemuligheter. To av hyttene har også TV. Alle hyttene har dyner og puter.  Du kan velge å rengjøre hytta selv etter oppholdet eller du kan betale for rengjøring.

Vi har også flotte teltplasser like ved elven, samt plasser for caravan med eller uten strøm.

Vi har sanitærbygg med kjøkken, dusj og toalett. Gratis trådløst internett i resepsjonen. Vi har restaurant med alle rettigheter. Vi har også grillhytte, lavvo, røykeri for laks, samt sauna og jacuzzi rett ved elva.

Tømmerhytter

Høystandard håndlaftet tømmerhytte, tre soverom med 6-7 sengeplasser, komplett kjøkken, to bad, stue, to verandaer og stor balkong med flott utsiktover elva. Hytta har oppvaskmaskin, spisebord til 8, salong, 37" TV, DVD spiller og peisovn. Balkong med utsikt over elva. Hytta ligger kun 30 m fra brekket som er en god fiskeplass.

Njáhká 29

Hytte på 65 m2, for 6-8 personer, med 3 soverom. Kjøkken, baderom med dusj og toalett. Stue med vedovn, har også TV og DVD-spiller. Veranda og balkong med flott utsikt over elva.

Daebbo

Hytte på 65 m2, for 4 til 5 personer, med 2 soverom, minikjøkken, toalett og 2 dusjer. Hytta ligger skjermet i rolige omgivelser.

Minileilighet

Minileilighet, 27 m2, for 4 personer, soverom, stue, minikjøkken, bad med dusj og toalett.

Aitta 35

Hytte med soverom med 3 sengeplasser, bad og kjøkken. Benyttes fra mai til oktober.

Mellomstor hytte - 4 senger

Hytte, 15m2, 4 pers, med dusj, toalett og minikjøkken. Hyttene benyttes fra mai til oktober.

Mellomstor hytte - 3 senger

Hytte, 15m2, 3 pers, med dusj, toalett og minikjøkken. Hyttene benyttes fra mai til oktober.

Liten hytte

Hytte, 12m2, for 2 personer. Veldig enkel standard. Innlagt varm/kaldt vann, samt minikjøkken. Dusj og toalett kan benyttes på sanitærbygget like ved. Hyttene benyttes kun om sommeren.

Aktiviteter

I Finnmark er fisket billig og fangstmulighetene gode. Dessuten er det veldig bra med plass i elvene for dem som ønsker å være i fred. Dette gjelder blant annet Stabburselva, Lakselva, Børselva og Repparfjordelva. Vi har selvbetjent lakserøykeri og plass der du kan sløye og salte fisken etter fisketuren. Stabburselva renner forbi Stabbursdalen Resort. Stabburselva har status som nasjonalt laksevassdrag og er blant Finnmarks 10 viktigste lakseelver.

Stabbursdalen Resort er et godt utgangspunkt for rypejakt. Hos oss er du midt i et fantastisk rypejakt-rike. Foruten å jakte i Stabbursdalen, er det kort vei til Billefjordfjellet, Børselvfjellet og Karasjokfjellet. Dessuten er det mange spennende områder lengre ut langs Porsangerfjorden.

Stabbursnes naturreservat er stedet i Norge med flest registrerte fuglearter. Naturreservatet er et av Nordens viktigste våtmarksområder for fugl.  Her er også et besøksenter med omfattende informasjon om parkens kvaliteter og muligheter.

Stabbursnes Naturhus og Museum er et informasjonssenter for natur og kultur i Finnmark, og nasjonalparksenter for Stabbursdalen nasjonalpark.

Trollholmsund er en severdighet som ligger ca 20 kilometer nordøst for Stabbursdalen Resort, langs E6. Området her består av dolomitt (kalkstein) som er dannet for ca. 700 millioner år siden.

Velkommen til Stabbursdalen Resort!

Video
Kontaktopplysninger
Åpningstidstider
 • Fullservice-periode: 1/5-31/10
 • Høysesong: 1/6-31/
 • Bobil/campingvogn: Kun sommersesong
 • Telt: Kun sommersesong
 • Leilighet: Hele året
 • Hytte: Hele året
 • Sesongplass: Hele året
Fakta
 • Campingvogn-plasser: 20
 • Bobilplasser: 20
 • Teltplasser: 30
 • Sesongplasser: 15
 • Hytter: 20
 • Leiligheter: 12
 • Badrom tilpasset funksjonshemmede: 1
 • WC: 7
 • Dusjer: 5
 • Familierom: 2
 • Servanter med varmt vann: 7
Plassering