Gullvåg Camping

Gullvåg Camping ligger idyllisk til ved elva Igla i Soknedal, 70 km sør for Trondheim. 4 km sør for Soknedal sentrum, og 14 km nord for Berkåk sentrum. Her er det lagt stor vekt på trivsel for liten og stor, så campingplassen er godt tilrettelagt for barnefamilier.

Vi åpner campingplassen i begynnelsen av mai og har åpent ut september. Online booking kan gjøres fra 18/5 til 1/9. Bestilling utenom dette gjøres på telefon 72 43 49 36 eller mail til post@gullvagcamping.no.

Vi har en stor og innholdsrik lekeplass med mange ulike apparater og hele sju trampoliner. Egen inngjerding med høner og kaniner til barnas store begeistring, samt sparkesykler og bordtennis som du kan låne gratis.

Vi har også et oppvarmet, utendørs svømmebasseng i tillegg til bademuligheter i elva. 25 hytter av forskjellig standard, og 30 oppstillingsplasser for vogn/bil og egen teltplass.

Koselig resepsjon med salg av kaffe og rundstykker, og det mest nødvendige. Vår populære hjemmebakte pizza selger vi i skoleferien (20. juni til 20. august). GRATIS WIFI.

Våre hytter

Gullvåg Camping har 25 trivelige, nyombygde hytter med forskjellig standard. 18 av hyttene har eget bad, eget soverom og eget oppholdsrom.

Video
Kontaktopplysninger
Åpningstidstider
  • Bobil/campingvogn: Kun sommersesong
  • Telt: Kun sommersesong
Tilhørighet
Fakta
  • Hytter: 25
Plassering