Halland Camping

Campingplassen ligger ved E6, 75 km sør for Trondheim. 45 km nord for Oppdal og 7 km fra Berkåk i Rennebu Kommune. Her finner du både butikker og restauranter innanfor 10 min kjøreavstand. Campingplassen ligger idyllisk til ved en liten elv med mulighet for fiske og det er et fint terreng for fot og sykkelturer i nærheten. Vi kan også tilby ulike aktiviteter for barna:trampoliner, huske, minigolf, og kaniner.

Flotte hytter med dusj, wc, kjøkken,stue,1-2 soverom. Nye hytter med 1 rom, kjøkkenkrok og kjøkkenutstyr. Leiligheter med 1 soverom. Bobil og campingvognplass med parkering på grus og kunstplen eller på gressplen. Det er lov med dyr i hyttene og leilighetene unntatt hytte på 45m2 med 2 soverom.

Ny lekeplass med klatrepyramyde, taubane og husker, trampoliner, stort lekestativ, minigolf.

Nye 5 stjerners hytter med wc/dusj 2 soverom. Nye hytter med vann og kjøkken soverom. Nye hytter med kjøkkenkrok

Resepsjon Her sjekker du inn og betaler når du kommer. Vi har åpen fra kl 08.00 til kl 23.00. Dere treffer oss på telefon 905 39 121. Kiosk Her finner du et lite utvalg av dagligvarer som brød, melk, pålegg, tannkrem osv. Vi har også varer som sjokolade, potetgull, brus o.l. Fellesrom Her kan du ordne deg mat og vaske opp.

Sanitæranlegg Vi har et sanitæranlegg med god standard. Vaskerom Her finner du vaskemaskin og tørketrommel. Du kan også ta oppvasken her. Handicap -familierom med wc/dusj Spør i resepsjonen, og du får låne nøkkel til handicap -rom hvis du trenger det. Stellerom med badebalje og dusj.

Hytter

Hytter med 5 stjerner med wc/dusj 2 soverom: Hytter på 52m2 for opptil 8 personer. 2 soverom, bad, stue og kjøkken med oppvaskmaskin,stekeovn, mikro, kaffetrakter, vannkoker og annet kjøkkenutstyr. Dyner og puter finnes i hytta,sengetøy kan leies i respsjonen. Det er sovesofa for 2 personer i stua. Tv med de fleste tv kanaler. Hytta er røykfri. Gratis WI-FI i alle hytter og over helle campingplassen.

Stor hytte med 2 soverom for opptil 8 personer Hytter på 52m2 for opptil 8 personer. 2 soverom, bad, stue og kjøkken med stekeovn, mikro, kaffetrakter, vannkoker og annet kjøkkenutstyr. Dyner og puter finnes i hytta,sengetøy kan leies i respsjonen. Det er sovesofa for 2 personer i stua.Tv med dee fleste tv kanaler. Hyttene er bygd i 2012. Hytta er røykfri. Gratis WI-FI i alle hytter og over helle campingplassen.

Hytter på 48m2: Hytter på 48m2 for opptil 8 personer. 2 soverom, bad, stue og kjøkken med stekeovn, kaffetrakter, vannkoker og annet kjøkkenutstyr. Dyner og puter finnes i hyttene,sengetøy kan leies i respsjonen. Det er sovesofa for 2 personer på stua. Tv med de fleste kanaler. Hytta er røykfri. Gratis WI-FI i alle hytter og over helle campingplassen.

Hytte på 45m2: Hytte på 45m2 for 5 personer. 2 soverom, bad, stue og kjøkken med stekeovn, kaffetrakter, vannkoker, mikro og annet kjøkkenutstyr. Dyner og puter finnes i hytta,sengetøy kan leies resepsjonen,tv med de fleste kanaler. Hytta er røykfri. Det er ikke tillatt med dyr i denne hytta. Gratis WI-FI i alle hytter og over helle campingplassen.

Hytte på 40 m2 Hytte på 40 m2 for opptil 5 personer med 1 soverom, bad, stue og kjøkken med stekeovn, mikro, kaffetrakter, vannkoker og annet kjøkkenutstyr. Dyner og puter finnes i hytta,sengetøy kan leies i resepsjonen. Hyttene er bygd i 2013. Hytta er røykfri. Nyhet gratis WI-FI i alle hytter og over hele campingplassen. Tv med de fleste kanaler.

Handicapvennlig hytte: Handicapvennlig hytte på 50m2 for opptil 6 personer med 1 soverom, bad, stue og kjøkken med stekeovn, oppvaskmaskin, vannkoker, mikro, kaffetrakter og annet kjøkkenutstyr. Det er sovesofa for 2 personer på stua,sengeyøy kan leies i resepsjonen. Dyner og puter finnes i hytta.Tv med dem fleste kanaler. Hytta er røykfri. Gratis WI-FI i alle hytter og over hele campingen.

Leiligheter

Leiligheter på 35m2: Leilighet på 35m2 for opptil 4 personer som er åpen hele året. 1 soverom, bad, stue med kjøkkenkrok hvor det er stekeovn, mikro, kaffetrakter, vannkoker og annet kjøkkenutstyr. Det er sovesofa for 2 personer på stua. Det er dyner og puter i leiligheta. Leiligheten er i andre etasje i servicebygget. Leiligheta er røykfri. Tv med de fleste kanaler.

Leilighet på 25m2: Leiligheter på 25m2 for opptil 4 personer som er åpne hele året. 1 soverom,nytt bad, stue med kjøkkenkrok hvor det er stekeovn, mikro, kaffetrakter, vannkoker og annet kjøkkenutstyr. Det er sovesofa for 2 personer på stua. Det er dyner og puter i leilighetene. Leiligheten er i andre etasje i servicebygget. Leilighetene er røykfrie. Tv med de fleste kanaler.

Aktiviteter

Fra 20 juni til 20 august har vi kaniner og geiter, geitene kan du gå inn til å klappe dem.

Vi har bygd ny lekeplass med mange aktiviteter for de minste. På sommerhalvåret finner du både kaniner og geiter i klappegården vår. Eller kanskje du vil ta en runde golf på vår minigolfbane?

Campingen ligger rett ved en idyllisk liten elv med flotte fiskemuligheter. I nærheten finner du nydelig turmuligheter. Populære fot- og sykkelturer på sommeren og flotte skimuligheter på vinteren.

Velkommen til Halland Camping!

Video
Kontaktopplysninger
Åpningstidstider
 • Fullservice-periode: 10.06-20.08
 • Bobil/campingvogn: Kun sommersesong
 • Telt: Kun sommersesong
 • Leilighet: Hele året
 • Hytte: Hele året
Fakta
 • Campingvogn-plasser: 15
 • Bobilplasser: 20
 • Teltplasser: 10
 • Hytter: 18
 • Leiligheter: 3
 • Badrom tilpasset funksjonshemmede: 1
 • WC: 6
 • Dusjer: 5
 • Familierom: 1
 • Servanter med varmt vann: 7
Plassering