Namsos Camping

Namsos Camping ligger ved Namsens utløp, ca 5 minutters biltur fra Namsos sentrum. Campingplassen ligger i naturskjønne omgivelser og hyttene er plassert like ved plassens egen badestrand.

Et nydelig friområde grenser opp mot campingplassen, og en kveldstur i disse omgivelsene er den beste garanti for en god natts søvn.

Åpningstider

Lavsesong: fra 1. sept. - 30. april (resepsjon stengt). Utleie skjer via tlf 74275344 eller via online booking.

Vårsesong: 1. mai- 15. juni, resepsjon åpen: tidsrom: Man-tors 08-15, Fre-lør 08-20, Søn 10-14.

Fiskemuligheter

Namsos Camping selger fiskekort i Namsen, en av Norges beste lakseelver. En strandlinje på 4 km. står til disposisjon for campingplassens gjester. I Namsen fjorden er det rike muligheter for sjøfiske fra båt og fra land. Bare Otterøya, eller vel en times biltur skiller oss fra storhavet, Folla. Det er like fascinerende og fengslende i storm som i stille.

Aktiviteter

Turen inn til byen tar som nevnt bare fem minutter. Byen i seg selv er vel verdt et besøk. Den har tradisjoner som nærings- og servicesenter, og handelen går livlig langs de brede gatene. Dessuten kan den by på noen helt spesielle opplevelser.

Legg byturen om Oasen svømme- og fritidssenter. Det finnes ikke maken. Dette er et av de største anleggene i fjell i hele Europa. Her finnes 50-meters basseng, oppvarmingsbasseng, boblebad, flere stupetårn, trimrom og kafeteria for å nevne noen av tilbudene.

Videre vil vi anbefale et besøk på byens kulturhus og opplevelsessenteret Rock city. Fylkesgalleriets utstillinger er så absolutt verdt byturen, og i konserthallen er det også stadig noe på gang. Sjekk konsertlisten - det kan lønne seg.

Dresin

Det finnes kun noe få dresinbaner i Norge, og vi på Namsos Camping er ekstra stolt over at en av disse finner du hos oss. Vi kan love deg en spennende tur gjennom flott landskap. Dere kan enten sykle fra campingplassen mot Namsos sentrum - dette er en forholdsvis kort tur, eller dere kan sykle nordover i et variert landskap der er du passerer bruer, tuneller og masse flott natur.

Våre hytter

Namsos Camping har 31 hytter. De 10 største er moderne tømmerhytter med elektrisk Iys og oppvarming, dusj og WC. Oppholdsrommene har salong, og kjøkkenkroken er utstyrt med komfyr, kjøleskap og alt som trengs for et lengre opphold. I disse hyttene er det 4 eller 5 sengeplasser. Dyner og puter for samme antall finnes i hyttene. Sengetøy, håndklær og sluttrenhold er inkludert i prisen. Ved behov kan det ordnes flere sengeplasser. I tilknytning til de resterende 21 hyttene har vi oppført et sanitæranlegg. Med dette har vi gjort de mer enkle hyttene til et godt alternativ.

Hytte D/WC 4 sengs Tømmerhytter med elektrisk lys og oppvarming, dusj og WC. Salong og kjøkkenkrok med alt som trengs for et lengre opphold.4 sengeplasser /m dyner+puter. Mulighet for ekstraseng

Hytte D/WC 5 sengs Tømmerhytter med elektrisk lys og oppvarming, dusj og WC. Salong og kjøkkenkrok. Komfyr, kjøleskap og alt som trengs for et lengre opphold.5 sengeplasse /m dyner+puter. Mulighet for ekstraseng

Hytte M/stor 4 sengs Hytter med enkel standard. Uten vann, men har kjøleskap.

Hytte små 4 sengs Hytter med enkel standard. Uten vann, men har kjøleskap.

Caravanplass og Teltplass

Flotte plasser med tilgang til strøm

Velkommen til Namsos Camping!

Video
Kontaktopplysninger
Åpningstidstider
 • Fullservice-periode: 16.06-31.08
 • Høysesong: 16.06-31.08
 • Bobil/campingvogn: Hele året
 • Telt: Kun sommersesong
 • Hytte: Hele året
 • Sesongplass: Kun sommersesong
Fakta
 • Campingvogn-plasser: 32
 • Bobilplasser: 32
 • Hytter: 32
 • Leiligheter: 1
 • Badrom tilpasset funksjonshemmede: 1
 • WC: 8
 • Dusjer: 4
 • Servanter med varmt vann: 8
Plassering