Øen Turistsenter

Øen Turistsenter er et moderne og koselig feriesenter med overnatting i velutstyrte, romslige ferieleiligheter med god standard og hyggelige, varierte hytter.

Stedet er et glimrende utgangpunkt for turer i Geilos praktfulle naturomgivelser, eller for dagsturer med opplevelser av både fjord og fjell. Campingplassen ligger i naturskjønne omgivelser langs elven Bardøla som byr på gratis fiske for våre gjester.

Det er kort avstand til gode fiske- og jaktmuligheter. I hovedbygget har vi resepsjonen og sommerkafè i sommermånedene.

Vi serverer god mat til rimelige priser og det kan kjøpes varme rundstykker/brød til frokosten.

Alpinbakkene er bare noen minutters kjøretur unna, bruk gjerne gratis skibuss.Langrennsskiene kan du spenne på deg rett utenfor døren. Vi har et flott treningsanlegg med skistadion og lysløype i umiddelbar nærhet.  

I vårt sanitæranlegg, har gjestene gratis adgang til toaletter, dusj, badstue/sauna, tørkerom og ett lite gjestekjøkken med vask, og komfyr med stekeovn. For kr 50,-, kan man kjøpe poletter til vaskemaskinen eller tørketrommel.

Camping Norway East – West

Øen Turistsenter er en av campingplassene som er tilknyttet Camping Norway East – West. Dette utgjør en rundreise som kan gi deg noe av det beste som sør-Norge kan by på av naturopplevelser og aktivitetstilbud. Campingplassene ligger i passende dagsetapper, med tid nok til gode stopp for opplevelser underveis.

Camping

Vår helårs familiecamping har plass til 70 vogner, og vi kan tilby flotte muligheter for både sommer- og vintercamping. Campingplassen ligger i naturskjønne omgivelser langs elven Bardøla (som byr på gratis fiske for våre gjester).

Hytter og leiligheter

Velg mellom forskjellige hytter og leiligheter til leie. Hyttene passer for opp til fem personer, mens leilighetene passer for opptil ni personer. Alle hytter og leiligheter er utstyrt med kjøkken og bad, og basert på selvhushold. Vi har også noen enkle hytter uten innlagt vann, disse kan benytte sanitæranlegget.

Ferieleiligheter, 84 m2, for 7 personer: Skogheimleilighetene er på 84m2, over to plan. På gulvplan er det et soverom med dobbeltseng, åpen stue/kjøkken løsning, peis, vindfang og vaskerom. På hemsen er det to soverom, ett med tre senger og ett med to senger (hvorav den ene er 120cm bred).

Ferieleiligheter, 64 m2, for 6 Personer: Vi har 4 velutstyrte leiligheter i Øenhuset.

Hytter 40kvm, for 4 personer: Vi har 3 hytter på 40 kvm, nyrenoverte i begynnelsen av 2016. Hyttene inneholder nytt bad, nytt kjøkken med spiseplass, stue med TV, og to soverom: en med to enkle senger og det andre med en køyeseng. Det er soveplass til 4 personer i hytten.

Hytter, 30 m2, med Dusj og Toalett: Vi har 3 hytter med dusj/toalett med soveplass til 4 personer.

Hytter, 25 m2, med Dusj og Toalett: Vi har 3 hytter med dusj og toalett med soveplass til 2 personer. Hyttene har 1 soverom med 2 enkle senger. Hyttene er koselige med praktisk planløsning.

Hytter, 25 m2, Uten Dusj og Toalett: Vi har 7 hytter uten dusj/toalett med soveplass til 4 personer. Hytter med enkel standard til rimelige priser. Gjestene disponerer fritt vårt sanitæranlegg med dusj, toalett og badstue.

Bestemorhuset: Hytte (200 m2 over 2 etasjer) med 8 soverom og plass til inntil 22 personer. Egner seg godt til grupper/idrettslag som ønsker å bo samlet. Gode parkeringsmuligheter rett utenfor døren.

Gommohuset: Eldre, sjarmerende bygning på ca 120 m2. Huset er i to etasjer og har 4 soverom med plass til 10 personer.

Stabburet: Sjarmerende norsk tradisjon. Stabburet var vanlig på norske gårder i gamle dager, og ble benyttet til oppbevaring av mat. Stabburet har 2 senger, og egner seg bra for to voksne. Stabburet har ikke innlagt dusj og toalett, men Stabbursgjestene disponerer fritt vårt sanitæranlegg med dusj/toalett og badstue i sanitærbygget ved siden av.

Mer informasjon om våre overnattingsmuligheter finner du på våre nettsider.

Velkommen til Øen Turistsenter

Video
Kontaktopplysninger
Åpningstidstider
 • Høysesong: 15.06-31.08
 • Bobil/campingvogn: Hele året
 • Telt: Hele året
 • Leilighet: Hele året
 • Hytte: Hele året
 • Sesongplass: Hele året
Norway East West

Fakta
 • Bobil-, vogn- og teltplasser: 70
 • Hytter: 18
 • Leiligheter: 18
 • WC: 7
 • Dusjer: 6
 • Servanter med varmt vann: 9
Plassering