Lesestoff for deg som elsker campinglivet

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no
Bobil og Caravan magasinet, nr 6 Desember 2022

Sun Living: Taktelt og andre nyheter

Å klatre opp på taket for å sove ser ut til å være en tydelig trend, som kanskje først og fremst yngre brukere setter pris på. Sun Living har tre nyheter. Taktelt er en av dem.

Sun Living omtales som et innstegsmerke fra Adria. Uansett så har de 14 bobiler å velge mellom. Blant dem finner vi et par nyheter. I V-serien (v for van) lanserer Sun Living nå taktelt på nyheten V60SP TentTop. Dette er en bybobil under 6 meter lang for fire personer. To personer sover i pop-up-taket mens to sover bak. Senga bak kan vippes opp og festes om du vil bruke plassen til å frakte for eksempel sykler når du kjører.  Nødvendige sikringsbøyler for å feste lasten finnes i gulvet.

Tradisjonelt kjøkken

Kjøkkenet er plassert på tradisjonelt vis delvis foran skyvedøra og badet er plassert bak sofaen. Serien har ytterligere fem modeller uten taktelt. De halvintegrerte bobilene i C-serien fikk to nyheter i fjor. I år kommer C60 SP, som er under 6 meter lang. I S-serien er årets nyhet to nye grunnriss med motstående sofaer på langs i salongen.

Fargevalg

Sun Living har satset på Fiat Ducato og Citroen Jumper som basiskjøretøy. Den nye standardfargen kalles Icy White og Expedition Grey, som erstatter sølv metallic, kan velges som alternativ farge. Om du vil ha svart førerhus på de halvintegrerte bobilene så er også det mulig. Bybobilene leveres i de tre fargene.

La oss tipse deg

Registrer deg her og motta varsel når vi publiserer enda mer spennende lesestoff.

Vår samarbeidspartner

Gjennom vårt flotte samarbeid med Norsk Bobil og Caravan Club kan vi publisere spennende artikler som utgis i deres medlemsblad. Artiklene fra NBCC vil først være tilgjengelig digitalt en stund etter at medlemsmagasinet er distribuert. Medlemsbladet samt en rekke andre fordeler kan du enkelt sikre deg ved å bli medlem hos Norges største og eldste interesseorganisasjon for deg med bobil eller campingvogn.