Lesestoff for deg som elsker campinglivet

Av: Johan Bjarnaberg
Bobil og Caravan magasinet, nr 2 April 2021

Barnas Camping Festival for 16 gang

Barnas Camping Festival arrangeres i tidsrommet 25. - 27. juni 2021 av Norsk Bobil og Caravan Club. Treffet er samarbeid mellom NBCC avd. Gjøvik og omegn og NBCC avd. Lillehammer og omegn.

Familietreffet vil i utgangspunktet bli arrangert som de siste 15 gangene, men vi må ta hensyn til Corona-pandemien.  og det kan hende noen av aktivitene må utgå eller endres på grunn av dette. Campingen og Hunderfossen Familiepark har sine retningslinjer og de skal også følges til punkt og prikke. Så lenge Campingplassen er åpen og Parken er åpen vil treffet bli gjennomført. Treffområdet vil vi i år trekke utenfor selve campingen slik at det er enkelt å holde anbefalte avstander til enhver tid. Sammen skal vi få dette til!

Støtte

Vi fikk statlig støtte i 2020 for at treffet måtte avlyses og disse midlene vil bli brukt i forbindelse med årets arrangement. Mer på vår facebook side. Lørdagen kan benyttes i all hovedsak i Hunderfossen Familiepark. Distriktet rundt har veldig mye å by på, eksempelvis  områdene rundt Øyer og Lillehammer.  Vi nevner også Lilleputthammer, Barnas Gård, Olympiaparken, OL museet, Maihaugen og Skibladner. Underholdning på lørdagskvelden er nok engang med Trollgeir og Onkel Nut. Høydepunktet for barna blir trekningen av lotteriet på lørdag kveld. Med ekstra fine premier for barna og fine gavekort og fruktkurver til hele familien.

Rabatter

Vi har også i år fått en gunstig avtale med Hunderfossen Familiepark som gir betydelige rabatter til alle våre gjester. Vi tilbyr også gratis adgang til klatreparken inne i Hunderfossen familiepark for de ungdommene som blir med også i år. Alt ligger derfor til rette for nok ei trivelig helg for hele familien på Hunderfossen. Vi inviterer herved alle barnefamilier til årets treff.

La oss tipse deg

Registrer deg her og motta varsel når vi publiserer enda mer spennende lesestoff.

Vår samarbeidspartner

Gjennom vårt flotte samarbeid med Norsk Bobil og Caravan Club kan vi publisere spennende artikler som utgis i deres medlemsblad. Artiklene fra NBCC vil først være tilgjengelig digitalt en stund etter at medlemsmagasinet er distribuert. Medlemsbladet samt en rekke andre fordeler kan du enkelt sikre deg ved å bli medlem hos Norges største og eldste interesseorganisasjon for deg med bobil eller campingvogn.