Lesestoff for deg som elsker campinglivet

Bobil og Caravan magasinet, nr 3 Juni 2021

Reisehåndbok: Roadtrip langs Nasjonale turistveger

I boken MIL etter MIL – Langs Norges 18 Nasjonale turistveger, som kan kjøpes i bokhandel og på nett, blir du kjent med de 18 veienes særpreg. Du får tips fra lokalkjente og innsikt i historien som har vært med å forme områdene du reiser gjennom. Bilder, kart, reisebrev og faktasider om alt fra hvaler og isbreer til hekseprosesser i Varanger og historisk edderdunproduksjon på Helgelandskysten gjør boken til nyttig og inspirerende reisefølge på årets norgesferie.

Helhetlig

MIL etter MIL er skrevet av Cecilie Larvåg, tidligere redaktør for Widerøe’s flymagasin i over ti år. Hun er opptatt av å trigge nysgjerrighet og formidle kunnskap, slik at folk blir litt klokere underveis. –«Det er positivt at det endelig kommer et produkt som viser helheten, ikke bare arkitekturen og kunsten langs de 18 strekningene, men også hva man kan oppleve, tilbudet som finnes der, aktiviteter, mat og opplevelser. Denne boken byr på nyttig og spennende informasjon selv for en som har fartet rundt på de Nasjonale turistvegene i årevis»-, sier Trine Kanter Zerwekh, seniorrådgiver for Nasjonale turistveger i Statens vegvesen.

Unike veier

Hun håper enda flere nordmenn skal få øynene opp for disse unike veiene, der Statens vegvesen til nå har ferdigstilt cirka 160 rasteplasser og utsiktspunkter, et høyt antall av dem rosende omtalt i norsk og utenlandsk presse.

La oss tipse deg

Registrer deg her og motta varsel når vi publiserer enda mer spennende lesestoff.

Vår samarbeidspartner

Gjennom vårt flotte samarbeid med Norsk Bobil og Caravan Club kan vi publisere spennende artikler som utgis i deres medlemsblad. Artiklene fra NBCC vil først være tilgjengelig digitalt en stund etter at medlemsmagasinet er distribuert. Medlemsbladet samt en rekke andre fordeler kan du enkelt sikre deg ved å bli medlem hos Norges største og eldste interesseorganisasjon for deg med bobil eller campingvogn.