Lesestoff for deg som elsker campinglivet

Tekst og foto: Bjarne Eikefjord
Bobil og Caravan magasinet, nr 3, juni 2016

Tornado eller hva: Opp-ned huset i Bispingen

Ved avkjøringen til Bispingen en drøy halvtimes kjøring langs motorveien fra Hamburg til Hannover måtte vi stanse, se oss godt for og riste litt på hodet før vi kjørte videre. Mens vi lurte hvilken tornado som hadde vært på ferde.

Like i veikanten lå det et rødmalt hus. Ikke et hvilket som helst hus, men et hus som tilsynelatende noen hadde lagt fra seg med taket ned og gulvet opp. Fra «gulvet» hang også fluktstoler og hagemøbler, og langs andre veggen var det et søppelspann. Men, neida, vi hadde ikke fått solstikk eller andre forstyrrelser. Huset var faktisk bygget slik. Innenfor befinner det seg en liten restaurant som er åpen storparten av året, så det er bare å gå innendørs. Men pass hodet for dørtersklene …

La oss tipse deg

Registrer deg her og motta varsel når vi publiserer enda mer spennende lesestoff.

Vår samarbeidspartner

Gjennom vårt flotte samarbeid med Norsk Bobil og Caravan Club kan vi publisere spennende artikler som utgis i deres medlemsblad. Artiklene fra NBCC vil først være tilgjengelig digitalt en stund etter at medlemsmagasinet er distribuert. Medlemsbladet samt en rekke andre fordeler kan du enkelt sikre deg ved å bli medlem hos Norges største og eldste interesseorganisasjon for deg med bobil eller campingvogn.